Skip to main content

 

Què caracteritza a les mames tuberoses?

L’augment en mames tuberoses utilitzant pròtesis de gel cohesiu de silicona és una cirurgia que es fa freqüentment. Per a una correcta realització de la intervenció cal conèixer que les mames tuberoses o mames tubulars són una afecció força freqüent que es caracteritza per: afecció bastant freqüent que es caracteritza per:

  1. Constricció del solc submamari i falta de volum en el pol inferior.
  2. Arèola Gran.
  3. Teixit concentrat a nivell retroareolar.

Com realitzem l’elecció adequada de les pròtesis?

En les mames tuberoses per realitzar l‘augment mamari amb pròtesis cal tenir especial cura en l’elecció de les mateixes.

  • Pròtesi anatòmica per donar més volum al pol inferior. Típicament hi ha un anell de constricció al pol inferior que s’ha de “trencar” durant la cirurgia perquè la pròtesi pugui expandir aquesta zona inferior de la mama. El fet que la pròtesi tingui més volum inferior ajudarà a fer aquest efecte expansiu.
  • Pròtesi ampla per corretgir la separacio lateral de les mames.
  • Pròtesi amb projecció moderada per evitar la mama massa “punxeguda”.

Això és tot?

No, no només es col·loquen les pròtesis de gel cohesiu de silicona sinó que cal remodelar tota la mama. Cal redistribuir el teixit retroareolar i repartir-lo sobretot cap al pol inferior on hi ha un gran déficit del mateix. A més, a més, sovint les arèoles estan a diferents altures i són “massa grans” pel que cal reduir-les i/o modificar-ne l’altura.


#lamillorversiodetu

Tarrús · Morell, la teva Clínica de Cirurgia Plàstica i Estètica a Girona

Leave a Reply