equip medic-drpautarrus

Dr. Pau Tarrús

Cirurgià Plàstic, Reparador i Estètic

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona el 2009 amb Premi Extraordinari de llicenciatura. Màster oficial en competències mèdiques avançades per la Universitat de Barcelona.

”Vaig entrar al programa MIR de Metges Interns Residents a l’especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora a l’Hospital de Bellvitge amb la 10ena millor qualificació entre més de 14.000 opositors de tota Espanya.

Actualment sóc Metge Especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reconstructiva adjunt a l’Hospital Universitari de Bellvitge així com a l’Institut Català d’Oncologia amb especial dedicació a la cirurgia oncològica i reconstructiva de mama.

He realitzat nombroses exposicions en congressos i cursos així com publicacions científiques al llarg de la meva formació professional. Destacar l’exercici com a professor en cursos de microcirurgia vasculonerviosa de l’Hospital de Bellvitge i al Màster de Podologia de la Universitat de Barcelona.”

Metge col·legiat 45844 de Barcelona. Membre 1187 de la SECPRE (Sociedad Española de Cirugía Plástica, Reparadora y Estética). Membre de la SCCPRE (Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica) i de l’Acadèmica de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

cinthya - equip mèdic

Sra. Cinthya Duran

Esteticista / Auxiliar administratiu / Atenció al client

Més de 15 anys d'experiència en el sector de la imatge i la salut.

equip medic-dramireiamorell

Dra. Mireia Morell

Coordinadora clínica

Llicenciada i Doctora en Ciències Químiques i Especialista en Materials Biomèdics. Tesi Doctoral realitzada entre el 2008 i el 2011 a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) amb qualificació d’Excel·lent cum laude i Premi Extraordinari.

Autora de més de 50 treballs d'investigació on s'inclouen articles científics publicats en revistes indexades així com patents d'abast internacional. Participació en nombrosos congressos i workshops com a ponent en comunicacions orals.

Extensa experiència en gestió i coordinació de projectes a nivell universitari com a investigadora postdoctoral sènior així com a l'entorn privat multinacional en l'àmbit biomèdic / clínic.

”Em defineixo com una persona incansablement treballadora, perfeccionista, humana i sincera. Res em fa més feliç que poder tornar a casa (Girona) i poder servir a cada una de les persones que ho necessitin de la millor manera que sabem: oferint els millors procediments i materials disponibles amb el màxim respecte i honestedat”.

equip medic-montse

Sra. Montserrat Bel

Ajudant tècnic quirúrgic / Auxiliar administratiu / Atenció al client

Més de 20 anys d’experiència com a ajudant tècnic quirúrgic tant en l’àmbit públic (Hospital Santa Caterina - Parc Hospitalari Martí i Julià) com en el privat.