tarrusmorell-radiesse
tarrusmorell-radiesse
Pòmul: aplicació profunda · Acció: augment de volum
Solc nasogenià: aplicació profunda · Acció: reducció/ompliment del solc
Terç inferior facial: aplicació subdèrmica · Acció: reafirmant “lifting”
Mans: reposició de volum, rejuveniment

Com funciona Radiesse®?

Radiesse® es basa en petites microesferes de hidroxiapatita de calci suspeses en una matriu de gel tou. S’injecta amb suavitat a la pell, generalment en petites quantitats, amb una agulla molt fina. Per a més comoditat podem aplicar un anestèsic local a nivell de les àrees tractades o un anestèsic tòpic (en crema). La injecció proporciona un efecte voluminitzador immediat.

El col·lagen nou es sintetitza durant les següents setmanes i mesos, de manera que la teva pell es veurà més tensa i elàstica. Els resultats del tractament amb Radiesse® són de llarga durada, però no permanents. Amb el temps, el gel s’absorbeix i el cos metabolitza les microesferes deixant només el col·lagen natural de la pell.

En resum:

A l’inici actua donant volum directament (com l’àcid hialurònic) suavitzant les línies del somriure, reemplaçant el volum perdut en les galtes o millorant el contorn de la mandíbula. Posteriorment, un cop reabsorbit el gel i les microesferes, roman l’efecte durant un llarg període gràcies a l’estimulació de la pell que s’ha produït donant una aparença suau, fresca i natural.

Durada de l’efecte

El nou col·lagen proporciona un efecte a llarg termini que pot durar un any o més en molts pacients. Els resultats individuals són depenents de l’edat, tipus de pell, estil de vida, el metabolisme i, per descomptat, l’àrea tractada.

Què puc esperar?

La forma ideal per aconseguir la reducció d’arrugues és per reposició de volum perdut. Per desgràcia, el tractament de les arrugues individuals sovint no és suficient per recuperar una aparença juvenil i fresca. Per contrarestar els efectes de la gravetat i recuperar l’aspecte juvenil, la cara necessita una elevació real. És la inducció de col·lagen natural de la pell el responsable d’aconseguir aquest objectiu.

Què fa Radiesse® especial?

 • Amb una sola xeringa, molts pacients obtenen una aparença juvenil immediata i de llarga durada.
 • Es basa en un tractament ràpid, còmode i pràctic i ofereix resultats immediatament visibles.
 • La correcció immediata d’arrugues moderades a severes.
 • Aixecament immediat i millora del contorn de l’òval facial.
 • Estimula la producció de col·lagen natural de la pell.
 • És combinable amb altres tractaments com el Bótox o l’àcid hialurònic.
 • Millora a llarg termini de la qualitat de la pell que se sent suau i es veu natural.
 • És un producte segur i molt ben tolerat.

Opcions de tractament

• Tractament d’arrugues

Amb l’edat, la pèrdua progressiva de fibres de col·lagen i elastina a nivell de la dermis contribueix a la formació d’arrugues. Els plecs nasolabials i les línies de “marioneta” ens donen un aspecte cansat i trist fins i tot tenint un estat d’ànim fantàstic. La reposició del volum perdut així com l’elevació dels teixits són dos punts claus per disminuir l’aparició d’arrugues facials, línies i plecs.

• Reposició de volum en les mans

Les nostres mans són una part important per comunicar-nos entre nosaltres. Unes mans belles ens donen la confiança per expressar-nos en qualsevol situació. No obstant això, les mans són sovint el primer lloc on es detecta el pas del temps i poden arribar a ser una àrea problemàtica. La pell de les mans és més prima que a la cara i està constantment exposada al sol. Això la fa més sensible al procés d’envelliment. Amb el temps, el teixit gras subcutani es torna més prim, les venes i tendons es fan més visibles i la pell perd volum. Amb un sol tractament amb Radiesse® podem recuperar un aspecte rejovenit d’aquesta zona.

• Tractament per la pell masculina

Independentment de l’edat, la pell d’un home és més gruixuda que la pell d’una dona i té més col·lagen. Els homes experimenten per tant, menys arrugues i tendeixen a envellir més lentament que les dones. No obstant això, tant els homes com les dones perden l’1% del seu col·lagen anualment a partir dels 30 anys i per descomptat, la vitalitat de la pell d’un home és tan important com la d’una dona.

L’envelliment masculí és un procés lent i continu que està fortament afectat per factors ambientals. L’exposició al sol, els mals hàbits nutritius, i l’estrès professional o personal promou el deteriorament dels elements estructurals de la pell.

Les conseqüències: la pell perd la seva elasticitat i les arrugues i plecs comencen a formar-se. Afortunadament, avui en dia els signes de l’envelliment poden reduir-se o desaccelerar-se. Els homes, així com les dones, tenen al seu abast estratègies de tractament d’alta gamma, que els condueixi a millorar l’aspecte natural sense comprometre la masculinitat.

Les àrees que més freqüentment tractem en l’home són:

 • Pòmuls
 • Solcs nasolabials
 • Línies de “marioneta”
 • Mandíbula i angle mandibular
 • Reposició de la forma de la barbeta: amb l’envelliment, la barbeta perd la seva forma adoptant un aspecte despenjat als costats de la barbeta i perdent la forma simètrica en V. Radiesse® pot ajudar-nos a recuperar la forma correcta.

• Contorn i volum de la cara

El procés d’envelliment condueix a la pèrdua gradual de teixit gras de suport i col·lagen a la pell. A més, la gravetat produeix un descens dels teixits facials cap al nas, la boca i el centre del coll, canviant la seva aparença. Radiesse® permet refinar contorns perduts i garantir un aspecte juvenil. Imperfeccions nasals menors també poden ser remodelats i es poden suavitzar amb Radiesse® sense necessitat de cirurgia.