Actualment exercim també a la Sanitat Pública i a l’Institut Català d’Oncologia. Aquest fet ens atorga àmplia experiència en cirurgia oncologica i reconstructora especialment a nivell mamari així com també en el tractament de tumors de parts toves i càncer cutani.

En cirurgia oncològica és primordial l’exèresi de la peça tumoral amb els marges quirúrgics adequats segons cada subtipus histològic. En segon lloc, es procedeix a la cirurgia reconstructora, que en la majoria dels casos –de fet, és el més desitjable– es pot realitzar en la mateixa intervenció. Això sí, la cirurgia reconstructora mai no pot comprometre la seguretat oncològica. Per això, a més de servir-nos per restablir la forma i la funció de la zona extirpada ens ajuda també a preparar aquests teixits intervinguts perquè puguin tolerar de forma òptima els tractaments adjuvants, com la radioteràpia o la quimioteràpia.

Així doncs, aquests conceptes són importantíssims per a l’adequada planificació quirúrgica i evitar infeccions, hematomes, dehiscències i retraccions de ferides posteriors als tractaments oncològics complementaris. 

Tarrús · Morell, la teva Clínica de Cirurgia Plàstica i Estètica a Girona

Formulari de contacte