Tarrús · Morell és una Clínica dedicada a la cirurgia plàstica, estètica i reparadora, ubicada a la ciutat de Girona.
Tarrús · Morell, fundada pel Dr. Tarrús i la Dra. Morell, som a la vegada un matrimoni que estimem la medicina. Després de més d’una desena d’anys formant-nos i exercint a la província de Barcelona volíem tornar a casa. Girona és la nostra ciutat natal, on vam passar la infantesa i on varen exercir com a metges els nostres avis i pares. Per tot plegat, és aquí on amb entrega i dedicació estem fent créixer el nostre projecte, aportant a la província els nostres coneixements i habilitats.
La nostra clínica no només està focalitzada en la cirurgia plàstica i estètica: també compaginem la nostra pràctica privada amb l’atenció a la Sanitat Pública i a l’Institut Català d’Oncologia. Això ens atorga una àmplia experiència també en els camps de l’oncologia mamària, la cirurgia reconstructora i en la cirurgia de tumors de pell i parts toves.

No només estem focalitzats en la Cirurgia Plàstica i Estètica: també compaginem la nostra pràctica privada amb l’atenció a la Sanitat Pública i a l’Institut Català d’Oncologia.

MÚTUES