Arrugas Faciales Eliminar arrugues

El tractament ens permet disminuir i en molts casos pràcticament fer desaparèixer les arrugues del terç superior facial com ara les de la zona glabelar, frontal i les típiques “potes de Gall” en la zona periorbitària. Encara que també es pot injectar en el terç mig i inferior de la cara els resultats de la seva acció són més discrets en aquestes zones.

Arrugas Faciales Eliminar arrugues
Zona glabelar “Entrecella”
Zona frontal
Corrugador de la cella “Entrecella”
Orbicular “Potes de gall”
Depressor de l’angle de la boca
Plecs del coll (Múscul Plastima)
Angle mandibular (Múscul Masseter)

Quina substància neuromoduladora utilitzem a Tarrús · Morell?

Emprem el millor que existeix actualment al mercat: Vistabel® d’Allergan.

A partir de quan es noten els resultats?

A partir de les 48h ja es noten els resultats i el màxim efecte s’assoleix al cap de 3 setmanes.

Quant dura l’efecte?

Aquesta és potser la pregunta més recurrent quan realitzem un tractament d’eliminació d’arrugues. És molt variable depenent de cada persona però podríem dir que la durada mitja és de 6 mesos fins a un màxim de 9 mesos. 

Es pot infiltrar en qualsevol clínica?

Per l’adquisició i tractament la clínica, a part de tenir idealment un cirurgià plàstic titulat que realitzi els tractaments, requereix també d’un permís específic que atorga la Generalitat de Catalunya per poder disposar del medicament a la consulta i poder realitzar tractaments. Nosaltres evidentment disposem d’aquest permís.

Quina és la millor edat per iniciar-se?

Al següent video el Dr. Pau Tarrús aborda el tema.

A part de la funció estètica serveix pel tractament d’altres trastorns i patologies?

Les substàncies neuromoduladores per relaxar la musculatura són molt útils pel tractament d’altres patologies com el blefarospasme, per combatre patologies que causen contraccions involuntàries de certes zones facials o el bruxisme (consisteix en el fet, normalment durant la nit, de fer lliscar les dents de l’arcada superior amb la inferior de forma repetitiva i anòmala). També ens serveix pel tractament de la migranya relaxant la musculatura occipital i cervical posterior que sovint amb la seva contracció exagerada ocasionen el detonant dels episodis migranyosos. A més, són útils per la hiperhidrosis o sudoració excessiva a nivell de mans i aixelles realitzant punxades subcutànies que bloquegen el sistema nerviós autònom a nivell de les glàndules sudorípares.