tarrusmorell-peeling-quimic

El Peeling químic ens ajudarà a eliminar aquestes imperfeccions de la pell però a la vegada guanyant en lluminositat, hidratació i fent que aquesta llueixi més jove.

Per realitzar aquest procés d’exfoliació de la pell utilitzem productes químics com ara l’àcid tricloroacètic, l’àcid glicòlic o l’àcid mandèlic entre d’altres, que degut al seu baix pH i alta penetració a la pell permeten aquest procés de regeneració de l’epidermis.

A quin públic està destinat?

El peeling químic és un tractament de base que s’ofereix en pacients amb afectacions a la pell degut a l’envelliment, a l’exposició solar excessiva, a taques d’acne, a pigmentacions superficials i d’altres problemes que afecten a la pell de forma superficial.

Quan s’ha d’evitar el seu ús?

No és recomanable el seu ús en embarassades o lactants pel fet que desconeixem si les substàncies utilitzades poden tenir un pas cap al fetus o nadó. Tampoc en pacients en tractament actiu per l’acne amb isotretinoïna així com pacients amb episodis aguts de psoriasis, dermatitis atòpica o altres èczemes cutanis.