Skip to main content

 

Lipotransferencia “Minilipos

La papada és un dels grans cavalls de batalla de la medicina estètica facial. La liposucció d’aquesta zona associada a injeccions selectives de greix en forma de “microfat” a nivell periorbitari i en zones malars permetran aquest nou any un tractament més integral de la zona facial.

Profilaxis de les arrugues amb Toxina botulínica

Les arrugues establertes d’anys d’evolució són molt més difícils de camuflar pels tractaments de medicina estètica. Què millor que prevenir-ne l’aparició amb botox i així estalviar-se tractaments més costosos i dificultosos en anys posteriors?

Àcid hialurònic Resilient per millorar estètica facial

Els farciments amb àcid hialurònic no sols han de donar volum si no que han de ser elàstics i moldejables. Això els permet adaptar de forma natural a la mobilitat facial i millorar l’estètica facial. Per aconseguir-ho ens valem de les propietats reològiques dinàmiques dels nous àcids hialurònics com els de Teoxane. Aquests estan basats en àcids de cadena llarga amb pocs enllaços “crosslink” i característiques viscoelàstiques molts més similiars a les molècules naturals.

Fils tensors de nova generació en medicina estètica facial

Després de l’aparició dels fils de PDO (polidioxona) i posteriorment de PLLA (àcid polilàctic) que presentaven major duració a la degradació, aquest any s’espera una gran acollida dels fils tensors recoberts d’àcid hialurònic. Fils que ens combinen les propietats tensores de sempre i ens donen una major adaptabilitat als teixits i elasticitat gràcies el seu recobriment amb àcid hialurònic.

Combinació de tractaments

Històricament la medicina estètica i la cirurgia han anat per camins paral·lels que poques vegades es trobaven. Aquests pròxim any s’espera que els especialistes tinguin un major coneixement dels dos camps estètics per poder oferir tractaments més òptims. Per exemple, considerem la millor forma que rejovenir la zona periorbitària: Extracció quirúrgica de la pell i greix palpebral sobrant associat a botox per les “potes de gall” i hialurònic pel solc lacrimal.


#lamillorversiodetu

Tarrús · Morell, la teva Clínica de Cirurgia Plàstica i Estètica a Girona

Leave a Reply