La blefaroplàstia és una tècnica que en mans expertes és relativament senzilla de realitzar, amb mínimes complicacions i cicatrius pràcticament invisibles.

A partir de certa edat la composició en fibres elàstiques i col·lagen de la pell i el teixit subcutani canvia, els septes fibrosos subcutanis que contenen les bosses de greix facials perden força i el greix tendeix a desplaçar-se pel pes de la gravetat cap a medial i inferior.

Això succeeix també amb el greix orbitari. El septe orbitari no el pot contenir perquè perd força i aquest greix protrueix enfora donant l’aspecte clàssic de les bosses dels ulls.

· Aspectes bàsics de la intervenció

La correcció de les bosses dels ulls es pot realitzar de forma ambulatòria emprant anestèsia local i amb una duració aproximada d’1 hora.

· Procediment

Realitzem un incisió just per sota la línia de les parpelles i extraiem les bosses de greix. Posteriorment, si s’escau, realitzem l’exèresi de pell sobrant. Al dia següent es pot realitzar activitat normal que no requereixi esforços i en 2 setmanes els “blaus” (hematomes) han desaparegut.

La blefaroplàstia és, sense cap dubte, una de les cirurgies més agraïdes en el camp de la cirurgia plàstica sinó la que més.

En una hora retornem la joventut a la teva mirada!

Necessites + informació sobre aquesta intervenció? https://tarrusmorell.com/portfolio/blefaroplastia/

Leave a Reply