tarrusmorell-peeling-quimic

El peeling químic ens ajudarà a eliminar aquestes imperfeccions de la pell però a la vegada guanyant en lluminositat, hidratació i fent que aquesta llueixi més jove.

Per realitzar aquest procés d’exfoliació de la pell s’empren àcids orgànics com per exemple l’àcid tricloroacètic, l’àcid glicòlic o l’àcid mandèlic entre d’altres, que degut al seu pH baix i a l’alta penetració a la pell, permeten regenerar-la en major o menor mesura segons la composició del peeling químic.

A quin públic està destinat el peeling?

El peeling químic és un tractament de base que s’ofereix en pacients amb afectacions de la pell degut a l’envelliment, a l’exposició solar excessiva, a marques d’acne, a pigmentacions superficials i altres problemes que afecten la pell de forma superficial.

¿Quin tipus de peelings químics oferim a Tarrús · Morell? 

Segons la intensitat de la exfoliació o “pelada” que vulguem aconseguir podem classificar els peelings en superficial, mitjà i profund.

⇒ El peeling superficial elimina la part superficial de la capa externa de la pell, també coneguda com epidermis. La descamació que produeix és lleu, poc perceptible i és, per tant, un peeling còmode que no t’impedirà reprendre les activitats habituals. Entre els peelings superficials trobem els peelings d’estiu o soft peeling. Aquest tipus de peelings estan dissenyats per recuperar en una sola sessió molta lluminositat així com millorar la textura i la homogenicitat del to de la pell. Dins d’aquesta categoria també podem actuar enfront patologies com el melasma que necessiten un peeling superficial despigmentant per eliminar la pell tenyida de més en uns dos dies.

⇒ El peeling mitjà destrueix l’epidermis completament. La descamació que produeix és més intensa i notable, i per tant, la milloria a nivell cutani també serà més perceptible.

⇒ Per últim, el peeling profund elimina l’epidermis per complet i la part superficial de la dermis, la capa intermitja de la pell. És un procediment que, al penetrar més, produeix una descamació i una inflamació més intenses assolint millores molt importants de la qualitat de la pell, tot i que també necessita un temps de recuperació més perllongat. La descamació sol aparèixer a partir del segon dia postpeeling fins el cinquè encara que pot variar lleugerament segons cada pacient. El seu objectiu és la renovació global de la pell: defectes cutanis, cicatrius, arruges, tancament de porus, lesions precanceroses…

¿Com es realiza el tractament? 

El peeling químic es realitza en uns 30 minuts. És un tractament segur, eficaç i ben tolerat. Durant el procediment notaràs una sensació de picor o cremor que calma al finalitzar el peeling. Els dies posteriors al peeling seran necessaris per dur a terme una rutina d’higiene adequada, que utilitzis cremes calmants i hidratants i que et protegeixis del sol.

Quan s’ha d’evitar el seu ús?

No és recomanable el seu ús en embarassades o lactants pel fet que desconeixem si les substàncies utilitzades poden passar al fetus o bebè. Tampoc en pacients amb episodis aguts de psoriasi, dermatitis atòpica o altres èczemes cutanis.