Quina tecnologia s’utiliza?

Làser Q-Switched (QS) Nd:YAG 1064 nm (Clearlift).

Per què s’utilitza?

Està especialment indicat per reduir la flaccidesa de la pell i millorar línies i arrugues.

Com actua?

Estimula la producció de col·lagen i elastina, millorant així la qualitat de la pell i la seva redensificació.

El làser QS Elektra (també anomenat Clearlift) és un làser QS 1064 que fracciona l’emissió del feix làser en un patró de 5×5 píxels. És un làser no ablatiu i fraccionat pel que realitzem rejoveniment fraccional no ablatiu.

L’ona fotoacústica fraccionada que genera, produeix microlesions a la dermis amb molt poc efecte tèrmic residual, desencadenant una reacció de reparació que produeix millora en la textura i fermesa de la pell. A més, treballem amb diferents puntes de làser que permeten actuar a diferents profunditats de la pell.

L’ona fotoacústica també produeix efecte tant en els excessos de pigment com en els excessos de vascularització superficial, essent aquests efectes beneficiosos per a la millora de melasmes, hiperpigmentacions i fotoenvelliment en general.

Cuantes sessions són necessàries? 

Habitualment calen 4 sessions separades 4-6 setmanes.

Com és la recuperació? 

La zona tractada presenta un eritema (vermellor) molt lleu, molt menor que amb altres tractaments làser. Es pot realitzar amb seguretat a qualsevol època de l’any i s’ofereix com un tractament de manteniment de la pell durant l’època estival.

Es pot continuar amb les activitats de la vida diària just després del tractament.

Cal evitar l’exposició solar i utilitzar fotoprotecció total 2-3 dies abans i després del tractament.

Contraindicacions més freqüents:

  • Embaràs.
clearlift_flacidezfacial_tarrusmorell_pre clearlift_flacidezfacial_tarrusmorell_post
Cas : pacient de 55 anys amb flaccidesa a nivell del terç inferior facial i coll. Resultat als 6 mesos després de 6 sessions de Clearlift.