Skip to main content

 

A continuació, el Dr. Pau Tarrús expert en Medicina Estètica a Girona ens parla sobre quin és el millor moment per iniciar-se amb les infiltracions de toxina botulinica. Ja sigui com profilàcticament o com a tractament d’arrugues ja establertes.

Hem de tenir en compte que les arrugues establertes són molt més difícils de tractar. Si actuem preventivament en edats més joves podem evitar que les arrugues d’expressió quedin “marcades”. Amb el pas del temps les arrugues d’expressió van actuant sobre la pell. Si paralitzem de forma parcial la musculatura podrem obtenir un doble benefici. En primer lloc, de forma immediata veurem el fornt més llis i les arrugues perioculars molt menys visibles. En segon lloc aconseguirem retrassar o evitar l’aparició de les arrugues perquè evitem que la contracció muscular “marqui” la pell amb arrugues.

Alguns centres o anuncis quan fan referència al tractament preventiu amb toxina botulínica també l’anomenen col·loquialment “Baby botox”.

Acosneguirem un envelliment natural però estalviant-nos les arrugues d’expressió a nivell periocular, entrecella i frontals. A Tarrús · Morell  utilitzem la marca Allergan®.

Per més informació sobre Medicina Estètica Girona, us convidem a visitar l’apartat de la Web “Eliminar arrugues” on expliquem en més detall quin emprem, quan dura l’efecte així d’altres indicacions mèdiques, entre d’altres qüestions.

 

Leave a Reply